Jäsentiedote

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS !

Suomi on juhlinut ja siirtynyt seuraavalle "sataselle". Kiteen Eläkkeensaajat järjesti myös jäsenistölleen lokakuussa onnistuneen juhlatilaisuuden. Kyllä minua harmittaisi jos en olisi siihen osallistunut. Mielestäni toimintamme on ollut monipuolista ja olemme saaneet porukat osallistumaan. KIITOS kerhojen vetäjille ja osallistujille. Toisaalla hallitukseen ja toimihenkilöiksi ei tunkua ole ollut. Sihteeri Risto ei ottanut "digiloikkaa" vaan siirtyi  kuuden vuoden jälkeen rivijäseneksi. Jatkamme kuluvana vuonna samoilla kerhoilla, mutta otamme toki hyviä uusia ideoita vastaan ja voimme kokeilla uuttakin jos vetäjiä löytyy.

EKL:n liittokouksessa kesäkuussa 2017 valitsivat minut liittohallitukseen Pohjois-Karjan Piirin edustajaksi. Marraskuun lopulla lankesi vielä Piirin puheenjohtajan tehtävät. Senpä takia tulemme jakamaan vastuuta ja tehtäviä muille hallituksen jäsenille. Sen voin luvata että jumpassa kärrään tuolit saliin.

Vaikka toimittajat kuinka yrittävät tehdä meistä "Eläkeliittolaisia", jatkamme toimintaamme Kiteen Eläkkeensaajina. Uudet jäsenet ovat tervetulleita toimintaan mukaan.

Menneistä ja tulevista tarkemmin toisaalla tässä tiedotteessa. Käykää kotisivuillamme www.kitee.elakkeensaajat.fi. Pyrimme pitämään sivut ajantasalla.

Toivotan yhdistyksemme jäsenille toimintaa ja terveyttä vuodelle 2018.

Toivo Pykäläinen

Puheenjohtaja

____________

Atk-kerho

Lisääntyvä tietotekniikka vaatii tietotaitoa myös ikäihmisiltä.

Tätä ajatellen olemme järjestäneet jäsenillemme ”atk-koulutusta”. Tietotekniikan opiskelusta on tullut erityisen suosittua; oppilaita on nyt yli 60. Kokoonnumme koneinemme keskiviikkoisin Osuuspankin kerhohuoneeseen alkaen klo 10.15, jolloin aloittaa atk-alkeita opiskeleva ryhmä. Yhteinen kahvitauko katkaisee opiskelun hetkeksi. Pidemmälle opiskelussa ehtineiden työskentely alkaa klo 12.15 ja kestää kahden tunnin ajan.

Suunnitelmana on jakaa pidemmälle ehtineiden ryhmä kahteen osaan kevätkaudella.

Uudet opiskelijat ovat tervetulleita mukaan!

Toivovat  Pirjo ja Eeva-Liisa

_____________________

Eläkkeensaajien jumppakerholaiset retkeilivät!

Jo perinteeksi muodostunut kevätretki suuntautui toukokuussa Lieksaan. Kahdella Karhun bussilla matkasi 95 innokasta jumppalaista.

Vuonislahdessa tutustuimme kyläyhdistyksen "Kukkoon". Saimme Vuonislahden paikallistietämystä kahden oppaan avustuksella "Simpauttajan kyläkierroksella".

Nautimme lounaan Kestikievari Herranniemessä. Seuraava kohde oli Paaterissa Eeva Ryynäsen ateljee ja galleria. Paaterin kirkossa kuulimme oppaiden kertomuksia historiasta ja näkemistä riitti kaikille. Maukkaiden munkkikahvien jälkeen matka jatkui Lieksan keskustaan Aino ja Reino tossutehtaan myymälään.

Mukaan lähti useat tossuparit ym. kotiin vietävää.

Sitten alkoikin kotimatka Kiteelle tyytyväisin mielin!

 

Kuvia matkalta on Kuvagalleriassa.

___________________________