Jäsentiedote

Vuosi 2020 on ollut toimintahistoriamme poikkeuksellisin vuosi. Koronaepidemian vaikutus toimintaamme on ollut merkittävä. Tapahtumia ja toimintoja on jouduttu muokkaamaan ja perumaan lyhyelläkin varoitusajalla.

Toivottavasti uuden vuoden, ja rokotteiden myötä pääsemme normaalimpaan aikaan. Suurin ponnistus yhdistyksellemme on kesäkuussa järjestettävä 50 - vuotisjuhla. Juhlastamme Kitee salissa toivomme tulevan ikimuistoisen yhdistyksen historiaan.

Perinteisesti järjestämme retkiä, matkoja ja tilaisuuksia tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kerhotoimintamme jatkuu normaalisti ja toivomme uusia harrastajia mukaan. Uutena kerhona on aloittanut lihashuoltokerho ja alkuvuodesta aloittelee karaokekerho. Tansseja järjestämme entiseen tapaan, paikka vaihtuu takaisin Yhteisötaloksi, entinen Huvikeskus.

Jäsenhankintakampanjamme ”Eläköön Elämä” jatkuu vuoden loppuun. Kaikkien panos jäsenhankintatyössä on tärkeää. Kiteen Eläkkeensaajissa olet hyvässä seurassa, toimivassa aktiivisessa yhdistyksessä!Otto Toropainen, puheenjohtaja