Jäsentiedote 2022

 EKL:n puheenjohtaja Simo Paassilta yhdistyksemme 50-vuotisjuhlassa

Vuosi 2021 oli edelleen koronaepidemian sävyttämä, ja sai aikaan muutoksia ja perumisia suunnitelmiin. Koronarajoitukset aiheuttivat harmillisia rajoituksia osallistujamäärissä. Vastuullisena toimijana kuitenkin sääntöjä noudatimme.

Suurin ponnistuksemme menneenä vuonna kohdistui joulukuulle yhdistyksemme 50-vuotisjuhliin. Juhlat piti olla jo kesäkuussa, mutta epidemian vuoksi siirtyivät joulukuulle. Kiteesaliin oli saapunut kunnioitettava määrä juhlijoita ja EKL:n puheenjohtaja Simo Paassilta kunnioitti meitä läsnäolollaan pitäen juhlapuheen ja tuoden onnittelut yhdistyksellemme.

Kuluvana vuonna, kesäkuussa 2022, juhlimme EKL:n 60-vuotista ja piirijärjestömme 50-vuotista taivalta. Mahdollisuuksien mukaan osallistumme Joensuussa järjestettäviin juhliin.

Toimintoja jatkamme yhdistyksen hallituksen päätösten mukaisesti, ja toivotamme uudet jäsenet ja aktiivit lämpimästi tervetulleeksi yhdistykseemme. Jos olet lähestymässä eläkeikää, tai jo olet eläkeiässä, niin ota hallituksen jäseniin yhteyttä ja liity jäseneksi.

Otto Toropainen, puheenjohtaja