Jäsentiedote

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS !

Vuodet vierivät, mutta vierivä kivi ei sammaloidu. Taas on yksi toiminnantäyteinen vuosi takana. Olemmeko onnistuneet toiminnassamme vai emme? Sitä tarkastelemme lähemmin kevätkokouksessa.

Vuosi 2019 ei tuo isoja muutoksia toimintaamme. Kerhomme jatkuvat entiseen tapaan viikoittain. Tanssien pitopaikka muuttuu helmikuusta alkaen Pajarinhoviin. Syynä muutokseen on Huvikeskuksen mahdollinen omistajan vaihdos.

Järjestämme matkoja, retkiä ym. tapahtumia. Jatkamme yhteistyötä Kiteen kaupungin kanssa, sekä osallistumme Puhoksen Perinnepäiville.

Maaliskuussa järjestämme EKL:n Pilkkikilpailut Puhoksessa. Tukikohtana on Pajarinhovi. Osallistujia odotetaan 300 - 350 henkilöä eri puolilta Suomea.

Seuraavat Eduskuntavaalit huhtikuussa ovat myös meidän eläkeläisten kannalta tärkeät. Olemme neljä vuotta olleet leikkausten ja indeksijäädytysten kohteena. Emme voi mennä lakkoon, mutta voimme osaltamme vaikuttaa äänestyskopissa. Seuraamalla vaalikeskusteluja, oikean numeron valinta helpottuu. Käytä äänioikeuttasi ja äänestä.

Vuoden lopulla 26-28.11. on liiton järjestämä Hyvän Tuulen risteily. Merkitse päivämäärä kalenteriisi.

Toivotan yhdistyksemme jäsenille toimeliasta ja osallistuvaa vuotta 2019!

Topi Pykäläinen

 

____________

Atk-kerho

Lisääntyvä tietotekniikka vaatii tietotaitoa myös ikäihmisiltä.

Tätä ajatellen olemme järjestäneet jäsenillemme ”atk-koulutusta”. Tietotekniikan opiskelusta on tullut erityisen suosittua; oppilaita on nyt yli 60. Kokoonnumme keskiviikkoisin Osuuspankin kerhohuoneeseen alkaen klo 10.15, jolloin aloittaa atk-alkeita opiskeleva ryhmä. Yhteinen kahvitauko katkaisee opiskelun hetkeksi. Pidemmälle opiskelussa ehtineiden työskentely alkaa klo 12.15 ja kestää kahden tunnin ajan.

Uudet opiskelijat ovat tervetulleita mukaan!

Toivovat  Pirjo ja Eeva-Liisa

_____________________