Näillä sivuilla kerromme toiminnastamme, ilmoitamme tapahtumista ja tilaisuuksista.

Seuraamalla sivujamme pysyt ajan tasalla.

s-posti: kiteenelakkeensaajat@gmail.com

Kuulumme EKL:n Pohjois-Karjalan piiriin ja yhdistyksemme on perustettu 29.06.1971

Olemme reilulla 400:lla jäsenellä piirin suurin yhdistys.

Toimintamme on monipuolista. Järjestämme matkoja, tansseja Pajarinhovissa sekä osallistumme EKL:n Pohjois-Karjalan Piirin tapahtumiin. Yhdistyksemme kerhot ovat jatkossakin maksuttomia.

Lisää tietoa löytyy sivun ylälaidassa olevista linkeistä.

Jäsenmaksu v.2020 on edelleen 13€, johon sisältyy mm. 7 kertaa vuodessa ilmestyvä Eläkkeensaaja lehti.

Matkoista ja tapahtumista ilmoitetaan Koti-Karjala lehdessä ja tällä sivuilla joko uutisissa tai tulevissa tapahtumissa. Käyppä kurkkaamassa mitä on tulossa, tai tapahtunut.

Tervetuloa mukaan Kiteen Eläkkeensaajien toimintaan.Kerro tässä osassa tarkemmin joko osion sisällöstä tai hyödynnä otsikkotason tilaa yhdistyksen sanoman vahvistamiseen ja esille tuontiin.